Welkom op de Bosch Autocrew pagina.

Zoals u ziet zijn wij aangesloten bij het Autocrew concept.      

Autocrew is een nieuw concept dat Robert Bosch GmbH aanbiedt aan onafhankelijke garages die hiervoor in aanmerking komen.

Doordat wij hierbij aangesloten zijn kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Garage de Jong word als Autocrew partner ondersteund doormiddel van opleidingen in combinatie met het gebruik van officiële Bosch diagnoseapparatuur. Hiernaast hebben wij als Autocrew garage een uniforme en herkenbare uitstraling en de mogelijkheid informatie uit te wisselen met collega garage's. Kortom, de perfecte combinatie bieden van uw vertrouwde garage en al het goede van Bosch.

 

Waarom kiezen voor Autocrew?

Door te kiezen voor een Autocrew garage verzekert u zich ervan dat uw auto door gedegen opgeleide medewerkers wordt onderhouden die met de modernste apparatuur van Bosch werken. Toenemende uitdagingen voor een garage zijn oa dat voertuigsystemen en onderdelen steeds ingewikkelder worden. Bij Autocrew, met de ondersteuning van Bosch, zijn wij opgewassen tegen deze uitdagingen.

Onderdelen vervangen kan vaak alleen met specialistische uitrusting en software. Daarnaast neemt de druk op uw garagebedrijf toe om perfecte dienstverlening te leveren tegen competitieve prijzen. Om in deze omgeving te overleven hebben wij een sterke partner nodig. AutoCrew is deze partner, met op de achtergrond de ondersteuning en de ervaring van Bosch.